Informatie voor gasten

Wat zal ik eten?
Dat is een verrassing. De thuiskoks doen hun uiterste best om iets lekkers te serveren!

Kan ik dieetwensen doorgeven?
Ja, dat kan. Allergieën en dieetwensen kun je doorgeven bij de inschrijving.

Waar word ik verwacht?
De avond start op een ontvangstadres in de buurt. Dit adres ontvangen gasten per e-mail enkele dagen voor het Walking Dinner. Op het ontvangstadres word je om 18.00 uur samen met 20-25 andere gasten welkom geheten met een drankje. Hier ontvang je jouw persoonlijke route met de drie huisadressen voor de avond.

Hoe kom ik van het ene adres naar het andere?
De verplaatsing regel je zelf. Tussen de gangen heb je een kwartier de tijd om van adres te wisselen. Soms liggen de door jou te bezoeken adressen wat uit elkaar; een fiets kan dan handig zijn.

Heb je beperkte mobiliteit en is fietsen geen optie? Geef dat aan bij de aanmelding, dan houdt de organisatie daar rekening mee bij de indeling.

Kunnen we ons als koppel aanmelden?
Ja, dat kan. In voorgaande jaren deed ongeveer de helft van de gasten individueel mee, de andere helft als koppel. Als je je als koppel aanmeldt, krijg je dezelfde route. Wil je als koppel deelnemen maar eigen routes lopen? Meld je dan ieder individueel aan.

Wat kost deelname?
Deelname aan het Walking Dinner 2020 kost €29,50. Voor buurtbewoners met een Ooievaarspas hebben we een speciaal tarief; neem contact op via info@willemarchipel.nl voor meer informatie.

Ik heb me ingeschreven maar kan toch niet komen. Wat nu?
Mocht je je hebben ingeschreven voor het Walking Dinner maar onverhoopt verhinderd zijn, dan mag je je reservering doorgeven aan een buurtgenoot. Breng de organisatie op de hoogte via info@willemarchipel.nl. Kun je geen vervanger vinden? Geef het dan ook door aan de organisatie, zodat wij tijdig de chefs op de hoogte kunnen stellen.