Gasten

PROGRAMMA VOOR GASTEN
18.00 uur Verzamelen voor kick-off (adres volgt per mail)
19.00 uur Vertrek naar eerste adres
19.15 uur Kok 1 serveert het voorgerecht
20.00 uur Gasten vertrekken naar het tweede adres
20.15 uur Kok 2 serveert het hoofdgerecht
21.30 uur Gasten vertrekken naar het derde adres
21.45 uur Kok 3 serveert het nagerecht
22.30 uur Afsluiting: alle deelnemers (gasten én koks) gaan naar een café in de buurt (Brasserie Huisman, Frederikstraat 36)

De samenstelling van de groep gasten aan tafel verschilt per gang. Gasten kunnen individueel deelnemen of als koppel.

WAAR GA IK ETEN?
De gasten starten dit jaar weer op een ontvangstadres in de buurt. Dit adres ontvangen gasten enkele dagen voor het Walking Dinner per email. Op het ontvangsadres word je om 18.00 uur samen met 20-25 andere gasten welkom geheten met een drankje. Hier ontvang je jouw persoonlijke route met de drie huisadressen voor de avond.

KUNNEN WE ONS ALS KOPPEL AANMELDEN?
Gasten kunnen individueel of als koppel meedoen. In voorgaande jaren deed ongeveer de helft individueel mee, de andere helft als koppel. Als je je als koppel opgeeft, krijg je dezelfde route.

KAN IK DIEETWENSEN DOORGEVEN?
Gasten met allergieën kunnen daarvan melding van maken bij de aanmelding. Ook kan je aangeven dat je vegetarisch wilt eten.

HOE GA JE VAN HET ENE ADRES NAAR HET ANDERE?
Soms liggen de door jou te bezoeken adressen wat uit elkaar. Een fiets kan dus handig zijn. Heb je beperkte mobiliteit en is fietsen geen optie, dan kun je dat ook aangeven bij je aanmelding. Het Walking Dinner Team houdt daar dan rekening mee bij de indeling.

WAT KOST DEELNAME?
Deelname als gast kost € 28,50 per persoon. Hier komen geen extra kosten bij. Gasten zijn pas verzekerd van deelname na betaling van € 28,50. Vervolgens ontvangen zij een reserveringsnummer per e-mail. Hier kan enige dagen overheen gaan. Als het Walking Dinner volgeboekt is en je hebt wel betaald, ontvang je jouw geld terug. 

WAT ALS IK OP HET LAATSTE MOMENT VERHINDERD BEN?
Als je, na inschrijving, toch niet naar het Walking Dinner kan komen, dan mag je je reserveringsnummer doorgeven aan een buurtgenoot. We vragen je wel of je ons in dat geval op de hoogte wilt brengen! Laat het ons alsjeblieft ook weten als je je nummer niet kan doorgeven, zodat wij tijdig de chefs op de hoogte kunnen stellen.