Walking Dinner 2022

Verslag Walking Dinner 2022
Na twee jaar afwezigheid was het zaterdag 26 maart 2022 eindelijk zover: de achtste editie van het Walking Dinner Willemspark-Archipel. En wat voor editie! De animo om deel te nemen was groot, zowel onder gasten als (deel)koks. Zo’n 180 buurtbewoners genoten van heerlijke huisgemaakte gerechten op verschillende locaties in de wijk – veel meer dan waar we als organisatie op hadden durven hopen.

We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het Walking Dinner 2022: alle koks en gasten, de culturele startlocaties en natuurlijk de sponsoren. Ook dit jaar steunden lokale ondernemers het evenement in natura, korting of geldelijke bijdrage. De organisatie dankt Drost Juten Notarissen, Wijn op Dronk, Alexanderhoeve, Gransjean, Snack Vis Kiosk Nassauplein, Albert Heijn Sumatrastraat, Exotenhof, Slagerij Matla, ZOT, Heemskerk Bloemen, Blaha, Printerette, Kickstart, La Brasserie, Nassauhuis en Vastrecht.

We kijken uit naar het Walking Dinner 2023 en werken ondertussen aan een extra culinaire buurtactiviteit in het najaar van 2022. Houd deze site in de gaten of meld je aan voor de mailinglist (info@willemarchipel.nl).