Foto's 2017 - Diner



de voorbereidingen zijn in volle gang



de ene tafel lijkt niet op de andere



alles klaar Chef?





bijna!













Ontvangst bij een van de gastvrouwen



en weer een





 Zijn er nog vragen? dan gaan wij nu op pad naar het voorgerecht


de koks koken niet alleen lekker maar kleden alles ook nog feestelijk aan

 



hartelijke ontvangst bij Lot


nog even de laatste hand


Oh wat boffen wij weer met een ceviche van zalm
























 

Nog de tafel dekken ... zijn we net iets te snel gefietst? Mogen we helpen?







benieuwd wat wij in deze Indische omgeving (zie lampjes aan de muur) krijgen...



en ja hoor! het klopt. wat een lekkernijen



zo lekker vers en zorgzaam klaargemaakt. Heerlijk!



een blije kok. Alles opgegeten














zo snel gefietst dat de afwasmachine nog uitgeruimd moet worden


We hebben het alweer getroffen: twee gezellige koks Swiss style


aan een zelfde tafel maar met andere gasten hoofdgerecht


nogmaals de zelfde tafel en nu het nagerecht


de carrot cake op Zwitserse wijze. De konijntjes lieten nog wat over voor ons








video        
Deze kok Hugo Timmner zorgt ook nog voor achtergrondmuziek

    
    

alles goed leeggeplukt?


en dan snel snel naar de Brasserie...


In de Brasserie. Anouk overlegt hoe we dat doen met de koks in het zonnetje zetten


compare notes


heel bijzonder: 109 gasten en 20 koks allemaal op de been in de Archipel en Willemspark


Prachtig. Iedereen is er. Nu hulde aan de koks


De souvenir voor de koks. Een design mok door Jet de Meester getekend, het logo dat al 5 jaar bekend is. Dit jaar was zij ook (hulp)kok


applaus




ja vrolijke Jerry, ook bij jou heerlijk gegeten!


Cathrien: 4 jaar lang trekker en duwer van dit grote festijn. Zij deed dit jaar als deel-kok mee en de rest als Gast

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen